Een werknemersbadge toevoegen aan Google Wallet

Overzicht

Bied een nog eenvoudigere manier om gebouwen en faciliteiten te verkennen zonder dat u een telefoon hoeft te ontgrendelen of een app hoeft te openen door mobiele inloggegevens toe te voegen aan Google Wallet. Bied uw personeel een probleemloze toegangservaring met slechts één tik vanaf een Android-telefoon.

Vereisten

Als u een mobiele inloggegevens/bedrijfsbadge aan Google Wallet wilt toevoegen, zijn de volgende vereisten vereist:

• Zorg ervoor dat uw beheerder een Brivo Wallet Pass aan u heeft toegewezen.
  • Zorg ervoor dat uw Android-telefoon OS 8 of hoger heeft
  • Zorg ervoor dat uw Android-telefoon NFC ondersteunt en dat deze is ingeschakeld
  • Zorg ervoor dat Google Wallet op uw telefoon is geïnstalleerd
  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Brivo Mobiel Pas heeft geïnstalleerd.

Stappen voor het toevoegen van uw Medewerkersbadge aan Apple Wallet via Brivo Mobile Pass

1. Download de Brivo Mobile Pass-app uit de Play Store.
  2. Wissel uw Brivo Mobile Pass in via de e-mail die uw beheerder u heeft gestuurd.
  3. Tik in het navigatiemenu op de knop Account aanmaken en ga verder met het aanmaken van een Brivo Mobile Pass-account.
  4. Zodra het account is aangemaakt, ontvangt u een e-mail. Tik op de link in de e-mail om uw e-mailadres te verifiëren en het proces voor het aanmaken van een account te voltooien.
  5. Tik in het navigatiemenu op uw pas om uw digitale badge te bekijken.
  6. Tik op de knop Toevoegen aan Google Wallet en volg de aanwijzingen op het scherm om het toevoegen van uw mobiele inloggegevens aan Google Wallet te voltooien.

How did we do?

Brivo Wallet Pass - Veelgestelde vragen