Bewoners synchroniseren in uw Entrata-integratie

Larry Wile Updated by Larry Wile

Bewoners synchroniseren in uw Entrata-integratie

Uw Entrata-integratie moet zijn ingeschakeld en u moet uw inloggegevens hebben geverifieerd en bestaande en nieuwe eenheden hebben gesynchroniseerd voordat u deze stap uitvoert.

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op Integraties . De pagina Integraties wordt weergegeven.
  3. Klik onder het gedeelte Ingeschakelde integraties op Entrata . De pagina Entrata-integratiedetails wordt weergegeven.
  1. Scroll naar beneden om het gedeelte Unit Mapping te zien.
  1. De functie Sync Residents gebeurt automatisch elk uur, maar als u deze handmatig wilt uitvoeren, klikt u op de knop Sync Residents . Zodra dit succesvol is afgerond, verschijnt het bericht Resident Sync Success bovenaan het gedeelte Unit Mapping en wordt bij Laatste synchronisatie de datum en tijd van de laatste succesvolle synchronisatiepoging weergegeven.
  1. Om te bevestigen dat uw Sync Residents werkten, klikt u op Eigenschappen in de linkernavigatiebalk. Hier worden alle huidige apparaten weergegeven die zijn gesynchroniseerd met uw Brivo Smart Home-account. Selecteer de specifieke eenheid die u wilt bekijken en klik op het tabblad Gebruikers in de koptekst. De huidige bewoners met hun gegevens worden weergegeven.

How did we do?

Hoe u eenheden kunt aanmaken in uw Entrata-integratie

Hoe u uw Entrata-integratie kunt verwijderen