De tijdzone van een accommodatie wijzigen

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Eigenschappen .
  3. Eenmaal op de pagina Eigenschappen klikt u op de specifieke locatie(s) die u wilt bewerken. Tijdzones kunnen worden beheerd op eigendomsniveau of op individueel unitniveau. Standaard nemen eigenschappen dezelfde tijdzone over als de bovenliggende eigenschap als die er is, of van het bedrijf als er geen bovenliggende eigenschap is.
  4. Selecteer vanuit de gewenste woning het tabblad Details in de bovenste navigatiebalk.
  5. Scroll naar beneden om het veld Tijdzone te vinden. Selecteer de vervolgkeuzelijst en klik op de gewenste tijdzone van de eigenschap.
  6. Als u klaar bent, klikt u op de knop Opslaan onderaan de pagina om het proces te voltooien.

How did we do?

Wijzig hoe lang na het uitchecken de codes niet worden gesynchroniseerd

Doe alle lichten uit in lege eenheden