Opmerking : Met In/Uit-rapporten kunt u identificeren welke gebruikers toegang tot een site hebben gekregen (In), en wie in die groep vervolgens een inloggegevens heeft gebruikt om de site te verlaten (Uit). Voor de doeleinden van dit rapport kan een gebruiker op geen enkele dag Uit zijn, tenzij hij of zij als eerste In was. Met andere woorden: als een gebruiker een site niet heeft bezocht op de dag dat het rapport wordt gegenereerd, wordt hij of zij niet vermeld als Uit; in plaats daarvan zal de naam van die gebruiker helemaal niet in het rapport verschijnen.

Let op: Uw account moet geconfigureerd zijn voor binnen-/buitendeuren, anders is dit rapport niet beschikbaar.

1. Vouw Rapporten uit in de linkernavigatiebalken selecteer In/uit-rapporten.
  2. Klik op de site waarvoor u het rapport wilt uitvoeren.
  3. Klik op Rapport uitvoeren . Het rapport wordt weergegeven in een pop-upvenster. Gebruik de afdrukmogelijkheden van uw browser om een papieren versie van het rapport te genereren.

Opmerking : gebeurtenissen worden 12 uur nadat ze hebben plaatsgevonden verwijderd, niet elke dag op een specifiek tijdstip.

How did we do?

Een nieuw rapportschema maken