Wijzig hoe lang vóór het inchecken de codes worden gesynchroniseerd

Wijzig hoe lang vóór het inchecken de codes worden gesynchroniseerd

1. Klik in de linkernavigatiebalk op het tabblad Eigenschappen .
  2. Selecteer op het tabblad Eigenschappen de optie Details in de bovenste navigatie-items.
  3. Klik op de knop Details bewerken bovenaan de pagina Details.
  4. Zoek op de pagina Details bewerken het veld Start synchroniseren .
  5. Voer vóór het inchecken in hoeveel tijd, in uren en minuten, de deurcodes worden gesynchroniseerd.
  6. Klik op Opslaan onderaan de pagina.

How did we do?

Handmatig een pincode verzenden via sms

Synchronisatie van verwijdering van gastcode plannen