Sites configureren

JC Updated by JC

Sites configureren

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Bezettingsbeheer en selecteer Geconfigureerde locaties in de vervolgkeuzelijst.
  1. Zodra u op de pagina Geconfigureerde locaties bent, ziet u alle locaties, ongeacht of ze al dan niet zijn geconfigureerd, de maximale bezettingslimiet en de optie om een locatie te configureren of een reeds geconfigureerde locatie te bekijken.
  2. Om een site voor de eerste keer te configureren, klikt u op de link Configureren in de rij van de door u gekozen site. De configuratiepagina wordt weergegeven.
  3. U kunt een bezettingslimiet instellen. Deze limiet wordt alleen gebruikt voor tracking- en meldingsdoeleinden. Gebruikers krijgen nog steeds toegang als de limiet is bereikt.
  1. U kunt de time-out instellen. Dit is de hoeveelheid tijd (in uren) nadat een gebruiker een site heeft bezocht, dat deze wordt geteld als aanwezig op de site.
  1. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop Bezettingsregistratie opslaan in de rechter benedenhoek. U keert terug naar de lijst met geconfigureerde sites en uw site wordt nu weergegeven als Actief in het groen.
  2. Als u een bestaande geconfigureerde site bekijkt, kunt u Gebruikers ter plaatse zien, met de naam van de houder van de inloggegevens en wanneer zij voor het laatst de site hebben bezocht.
  3. U kunt het bijhouden van de bezettingsgraad op een geconfigureerde site ook verwijderen door op de knop Bezettingsregistratie verwijderen aan de linkerkant te klikken. U keert terug naar de lijst met geconfigureerde sites en de site wordt nu vermeld als Niet geconfigureerd .

Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van deze functie.

How did we do?

Met behulp van het bezettingsdashboard