Thermostaten bedienen

Smart Home-gebruikers die hun account aan Brivo Mobile Pass hebben gekoppeld, kunnen thermostaten bedienen vanuit de app.

1. Typ de naam van je thermostaat in het zoekveld en tik erop.
  2. Eenmaal op de thermostaatpagina kun je de modus en ventilator bedienen door op de opties onderaan te tikken.
  3. Je kunt de temperatuur van de thermostaat regelen door over de witte balk te schuiven of door de pijlen te gebruiken.
  4. Gebruik de insteloptie om de naam van de thermostaat te bewerken of toe te voegen aan favorieten.

Let op: Voor meer informatie over het koppelen van een Smart Home-account, zie Een Brivo Smart Home-account koppelen .

How did we do?

Gasten uitnodigen