Hoe u een Entrata-integratie inschakelt

Larry Wile Updated by Larry Wile

Hoe u een Entrata-integratie inschakelt

Overzicht

Dit artikel beschrijft de selfservice mogelijkheid voor Brivo Smart Home beheerders om hun eigen Entrata-integratie mogelijk te maken.

Deze stap moet eerst worden gezet voordat andere functies binnen de integratie zullen werken.

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op Integraties . De pagina Integraties wordt weergegeven.
  1. Klik onder Beschikbare integraties op Entrata . De Entrata-integratiepagina wordt weergegeven.
  2. Klik op Integratie toevoegen . Er verschijnt een pop-upvenster.
  1. Voer uw Entrata- gebruikersnaam , wachtwoord , domein en eigendoms-ID in en klik op Verzenden . Er verschijnt een bericht Succesvol toegevoegd onder aan het pop-upvenster en u keert vervolgens terug naar de pagina Integraties .
  2. Entrata verschijnt nu in het gedeelte Ingeschakelde integraties van de pagina.

How did we do?

Brivo - Entrata-integratie - Eerste installatie in uw Entrata PMS

Hoe u inloggegevens kunt verifiëren in uw Entrata-integratie