Het gebruikersbeeldkwaliteitsrapport wordt voornamelijk gebruikt bij Brivo Faceprints, maar kan nuttig zijn voor alle gebruikersafbeeldingen. Dit rapport geeft scores voor elke gebruikersafbeelding die naar een account is geüpload en hoe goed deze zullen werken met het Brivo Deurstation. Zelfs als u het Brivo Deurstation nog niet gebruikt, biedt dit rapport nog steeds een algemene consensus over hoe goed de gebruikersafbeelding zal werken.

Vereisten

• Beheerdersrechten voor rapporten

Stappen voor het maken van een gebruikersbeeldkwaliteitrapport

1. Navigeer naar de sectie Rapporten .
  2. Kies de pagina Rapportconfiguraties .
  1. Klik op Nieuwe rapportconfiguratie .
  2. Kies het rapport Gebruikersbeeldkwaliteit en klik vervolgens op Dit rapport maken .
  1. Geef het rapport een naam.
  2. Kies of u scores wilt zien voor bepaalde gebruikers of voor alle gebruikers.
    1. Als u alles wilt zien, laat u het selectievakje uitgeschakeld.
    2. Als u bepaalde gebruikers wilt zien, vinkt u het selectievakje aan en klikt u op de knop Gebruiker toevoegen . Voeg uw geselecteerde gebruikers toe.
  1. Kies of je wilt zien welke foto's geschikt, niet geschikt of allemaal zijn.
    1. Als u alles wilt zien, laat u het selectievakje uitgeschakeld.
    2. Als u geselecteerde afbeeldingen wilt zien, vinkt u het selectievakje aan en kiest u Geschikt of Niet geschikt in het vervolgkeuzemenu Selecteer een gebruikersstatus.
  1. Klik op Rapportconfiguratie opslaan .
  2. Om dit rapport uit te voeren, volgt u het artikel Een bestaande rapportconfiguratie uitvoeren .