Een deur definiëren

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een deur definiëren

OPMERKING: Om het gezicht van een gebruiker te kunnen gebruiken als onderdeel van multifactorauthenticatie op een Brivo-deurstation, moet uw bedieningspaneel firmwareversie 6.2.5.6 of hoger gebruiken.

1. De velden Deurnaam en Bedieningspaneel kunnen niet worden bewerkt op de pagina Deur definiëren.
  2. Klik op een Door Board/Node-combinatie in de vervolgkeuzelijst Board en Node . Alleen geldige, beschikbare combinaties worden weergegeven. Als de deur die u configureert een Salto-deur is, selecteert u de Salto Router in de vervolgkeuzelijst Board en Node . Aanvullende instructies voor het configureren van een Salto-deur vindt u hieronder.
  3. Alleen voor ACS6000- en ACS300-panelen selecteert u de Reader Interface, waarbij u kiest tussen Wiegand en OSDP . De standaardinstelling is Wiegand . ACS100- en ACS-SDC-panelen staan alleen OSDP toe.
  4. Alleen voor ACS6000-, ACS300-, ACS100- en ACS-SDC-panelen: wanneer OSDP is geselecteerd, selecteert u het OSDP-apparaatadres in de vervolgkeuzelijst.

OPMERKING: Voor de selectie van de lezerinterface en het OSDP-apparaatadres moet het bedieningspaneel over firmwareversie 5.2.6.2 of hoger beschikken.

1. Alleen voor ACS6000-, ACS300-, ACS100- en ACS-SDC-panelen: als u een Bluetooth-lezer gebruikt, voert u het serienummer van de Bluetooth-lezer in dat op de sticker op de achterkant van de lezer staat in het veld Bluetooth Reader ID . Dit is een zestiencijferig nummer (negeer eventuele streepjes en voer alleen de cijfers in).

OPMERKING: Voor Bluetooth Reader-functionaliteit moet het bedieningspaneel over firmwareversie 5.2.7.2 of hoger beschikken.

1. Klik in het veld Door Ajar Enabled op Yes of No om aan te geven of u de Door Ajar-functie wilt inschakelen. Deze functie bepaalt hoe lang een deur open kan blijven staan voordat deze als een beveiligingsrisico wordt beschouwd, waardoor de gebeurtenis wordt vastgelegd in het activiteitenlogboek en er een optionele e-mailmelding wordt verzonden. De standaardinstelling is Yes .
  2. Als de Door Ajar-functie is ingeschakeld, gebruikt u het veld Door Ajar Threshold om de maximale tijdsduur (30-600 seconden) aan te geven waarin de deur op een kier kan blijven staan zonder dat er een beveiligingsschending optreedt. De standaardinstelling is 120 .
  3. Voer in het veld Invalid PINs Threshold het maximale aantal opeenvolgende ongeldige PIN's in dat kan worden ingevoerd op het toetsenbord van de deur (1-10) voordat het als een beveiligingsrisico wordt beschouwd en het toetsenbord vastloopt. De standaardinstelling is 3 .
  4. Geef in het veld Invalid PINs Shutdown de tijdsduur (10-600 seconden) aan dat het toetsenbord bevroren moet blijven als het maximum aantal ongeldige PIN's wordt overschreden. De standaardinstelling is 120 .
  5. Voer in het veld Pass-through Period de maximale tijdsduur (1-600 seconden) in die de deur ontgrendeld moet blijven nadat een gebruiker zijn of haar inloggegevens heeft gepresenteerd en is geauthenticeerd of op een Request-to-Exit-schakelaar heeft gedrukt. Als deze waarde bijvoorbeeld is ingesteld op 15, heeft de gebruiker 15 seconden om door de deur te gaan voordat deze automatisch weer wordt vergrendeld. De standaardinstelling is 5 .
  6. Geef in het veld Debounce Period de hoeveelheid tijd (1-255 seconden) op dat het apparaat zal vertragen nadat een deursluiting is gedetecteerd voordat een deur geforceerd open bericht wordt geactiveerd. De standaardinstelling is nul.
  7. Klik in het veld Gebruik Lock-on-Open op Ja of Nee om aan te geven dat u de Lock-on-Open-functie wilt inschakelen. In bepaalde installatiesituaties is het gewenst dat het slot opnieuw wordt ingeschakeld bij detectie van een deuropeningsgebeurtenis.
  8. Geef in het veld Lock-on-Open Delay de hoeveelheid tijd (in milliseconden) op in het daarvoor bestemde veld als u een vertraging wilt voordat Lock-on-Open in werking treedt. De standaardinstelling is nul.

OPMERKING: Voor de functionaliteit Debounce en Lock-on-Open moet het bedieningspaneel over firmwareversie 5.0.24 of hoger beschikken.

1. Klik in het veld Use Request-to-Exit op Yes of No om aan te geven of een Request-to-Exit (REX)-bewegingssensor voor de deur wordt gebruikt. Als de deur met een REX-switch wordt geopend zonder een inloggegevens of een verzoek om te vertrekken, registreert het activiteitenlogboek een Door Forced Open-gebeurtenis en wordt er een optionele e-mailmelding verzonden. De standaardinstelling is No.

OPMERKING: Een Request-to-Exit-bewegingssensor (in tegenstelling tot een aan de muur gemonteerde knop) kan mislukken als iemand te snel weggaat. Als iemand de bewegingssensor activeert, vervolgens wacht tot de sensor loslaat en vervolgens de deur openduwt, wordt het 'verzoek' niet verwerkt. In beide gevallen registreert het systeem een Door Forced Open-gebeurtenis.

1. Klik in het veld REX Unlock op Yes of No om aan te geven of de REX-schakelaar de deur ontgrendelt. De standaardwaarde is No.
  2. Geef in het veld Max REX Extension de maximale tijdsduur (0-60000 milliseconden) op voor de volledige passthrough-periode in aanwezigheid van continue REX-triggers die door de controller worden ontvangen. Als de REX-trigger vastzit in een "actieve" staat of steeds opnieuw wordt geactiveerd, wordt de totale passthrough-periode de Maximum REX Extension plus de passthrough-periode. De standaardinstelling is nul.
  3. Klik in het veld In/Uit op In om bij te houden wanneer een gebruiker door de deur naar binnen gaat; klik op Uit als u wilt bijhouden wanneer een gebruiker door de deur naar buiten gaat; of klik op Geen van beide als u geen van beide gebeurtenissen wilt bijhouden. De standaardwaarde is Geen van beide .

OPMERKING: Als u zowel de in- als uitgangen bij een specifieke deur wilt bijhouden, moet u de deur twee keer definiëren in Brivo Onair: één keer met een In/Out-waarde van In en een tweede keer met een In/Out-waarde van Out .

OPMERKING: Als u zowel de in- als uitgangen bij een specifieke deur wilt bijhouden, moet u de deur twee keer definiëren in Brivo Onair: één keer met een In/Out-waarde van In en een tweede keer met een In/Out-waarde van Out .

1. Klik in het veld Deurontgrendelingsschema op een schema in de vervolgkeuzelijst als u wilt dat de deur gedurende vooraf opgegeven tijdsperioden ontgrendeld blijft.
  2. Klik in de vervolgkeuzelijst Two Factor Schedule op het schema waarin u wilt dat deze deur twee inloggegevens vereist. Tijdens de geselecteerde periode moeten gebruikers met privileges bij deze deur een beveiligingskaart/sleutelhanger scannen en een pincode invoeren (of als Two-Factor Schedule voor een Brivo-deurstation is ingeschakeld, kan het gezicht van de gebruiker als een van de factoren worden gebruikt) om toegang te krijgen.

OPMERKING: Wanneer u het gezicht van een gebruiker gebruikt met multifactorauthenticatie op een Brivo-deurstation, wordt aanbevolen om het tweefactorinterval in te stellen op minimaal 10 seconden.

1. Voer in het veld Two Factor Interval de hoeveelheid tijd (3-60 seconden) in die de gebruiker heeft om beide credentials te presenteren. Als de gebruiker meer tijd nodig heeft dan de toegewezen tijd, wordt de toegang geweigerd.
  2. Klik in het veld Kaart vereist schema op het schema waarin u wilt dat deze deur een kaartreferentie vereist om te worden gebruikt. Tijdens de geselecteerde tijdsperiode moeten gebruikers met privileges bij deze deur een kaartreferentie scannen om toegang te krijgen. Het gebruik van alleen een pincode (of gezicht voor Brivo-deurstations) is niet voldoende.
  3. Klik in het veld Alarm Shunt gebruiken op Ja of Nee om aan te geven of de deur is aangesloten op een alarmsysteem dat voor een bepaalde periode moet worden geshunt (tijdelijk uitgeschakeld) nadat de Pass-through Period is verstreken. De shunttijd is een aanvulling op de Pass-through Period. Als de Pass-through Period bijvoorbeeld 10 seconden is en de Alarm Shunt-duur 3 seconden, wordt het alarm alleen geactiveerd als de deur langer dan 13 seconden open blijft nadat de gebruiker is geauthenticeerd. De standaardinstelling is Ja .
  4. Voer in het veld Alarm Shunt Duration de tijdsduur (1-240 seconden) in dat het alarmsysteem moet worden geshunt. De standaard- en aanbevolen instelling is 1. Als de alarm shunt door een apparaat wordt gebruikt, wordt er een bericht weergegeven dat aangeeft dat er geen alarm shunt beschikbaar is voor dit deurknooppunt.

OPMERKING: De alarmshuntfunctie is van toepassing op Request-to-Exit-gebeurtenissen en op geautoriseerde toegangen.

WAARSCHUWING: Beperkingen voor alarmshunt: als er een apparaat is aangesloten op de AUX RELAY 1-aansluitklem op het deurbord, kan de alarmshuntfunctie niet worden ingeschakeld.

1. Klik in het veld Besturing vanuit browser op Ja of Nee om aan te geven of u de functie Besturing vanuit browser wilt inschakelen om de functie Deur ontgrendelen te laten werken.

OPMERKING: De firmware van het bedieningspaneel moet versie 5.0.12 of hoger zijn om de functie Deur ontgrendelen te laten werken. Als het bedieningspaneel firmwareversie 5.0.11 of lager heeft, is de functie Deur ontgrendelen niet beschikbaar.

1. Klik op Deur opslaan . De pagina met deurdetails wordt weergegeven.

OPMERKING: Als de waarde In/Uit is ingesteld op In wanneer een deur wordt gemaakt of bewerkt, wordt de waarde weergegeven als Ingang op de detailpagina Deur. Als de waarde is ingesteld op Uit , wordt deze weergegeven als Uitgang op de detailpagina Deur. Als de waarde is ingesteld op Geen , wordt dit veld helemaal niet weergegeven op de detailpagina Deur.

Bovenaan de pagina

Verwante onderwerpen

Deuren beheren

Bovenaan de pagina

How did we do?

Een apparaat aan een site toevoegen

Een apparaat bewerken