Hoe u notificaties instelt voor Brivo Deurstation

Larry Wile Updated by Larry Wile

Hoe u notificaties instelt voor Brivo Deurstation

  1. Selecteer Apparaten in de linkernavigatiebalk.
  2. Eenmaal op de pagina Apparaten selecteert u uw Brivo Deurstation.
  1. Er verschijnt een pop-upvenster met de gegevens van uw Brivo Deurstation. Klik op de knop Beheren in de rij Meldingen .
  1. Het pop-upvenster BDS-melding wordt weergegeven. Het selectievakje AI-stemassistent inschakelen is standaard uitgeschakeld. Vink het selectievakje aan om de functie in te schakelen.
  2. Selecteer uw gebruiker in het vervolgkeuzemenu. De gebruikerslijst is gesorteerd op Achternaam.

BELANGRIJKE OPMERKING: Meldingen voor het Brivo Deurstation kunnen worden verzonden naar Access Administrator OF Brivo Mobile Pass-legitimatiehouders (die mogelijk geen Access Administrator zijn). Bent u beheerder en is er een Brivo Mobiel Pas toegewezen, dan verschijnt uw naam tweemaal in de Gebruikerslijst. Het is belangrijk op te merken dat als u op de hoogte wilt worden gehouden via Brivo Access EN via uw Brivo Mobile Pass-app, u zowel uw BMP- als beheerdersnaam selecteert in de gebruikerslijst.

  1. Nadat u een gebruiker heeft geselecteerd, selecteert u een schema in het vervolgkeuzemenu. Gedurende deze tijd ontvangen de genoemde gebruikers notificaties (via Brivo Access of Brivo Mobiel Pass) als iemand de Intercomknop op het Brivo Deurstation gebruikt.
  2. Nadat u uw gebruikers heeft toegevoegd en uw planningen heeft toegewezen, klikt u op de knop Toevoegen om het proces te voltooien. Uw geselecteerde gebruikersnaam verschijnt nu in de lijst onder het bijbehorende schema.
  3. Om een ​​gebruiker uit de notificatielijst te verwijderen, klikt u op de X naast zijn of haar naam. Houd er rekening mee dat als u zowel als beheerder als als BMP-referentiehouder meldingen ontvangt, u beide moet verwijderen om geen meldingen meer te ontvangen.
  4. Om het venster te sluiten, klikt u op de X in de rechterbovenhoek.

How did we do?

Intercom gebruiken op een Brivo-deurstation

Live AI-assistent gebruiken voor Brivo-deurstation

Contact