Toegang tot het journaal

Overzicht

Het Brivo Access-journaal biedt een logboek van alle acties die elke beheerder op het account heeft uitgevoerd.

Vereisten

Om het journaal te bekijken is de volgende beheerderstoestemming vereist:

• logboek

Stappen om toegang te krijgen tot het dagboek

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Gebeurtenissen en selecteer Journaal . Het journaal geeft de huidige periode van 24 uur weer.
  2. Om de lijst op datum te filteren, klikt u eenvoudig op de datum. Er verschijnt dan een kalender. Selecteer de gewenste datum binnen de afgelopen 90 dagen en de evenementenlijst wordt gefilterd vanaf die datum. Om evenementen te vinden die ouder zijn dan de gefilterde datum, scrollt u eenvoudigweg naar beneden op de pagina of kiest u een andere datum.
  1. De primaire beheerder en eventuele beheerders met toestemming kunnen alle acties bekijken.
  2. Voor elke actie vermeldt het Journaal:
    1. De datum/tijd waarop de actie heeft plaatsgevonden
    2. De details van de actie
    3. Welke beheerder de actie heeft uitgevoerd. Hun volledige naam en e-mailadres worden weergegeven.