Kaarten toevoegen - Bulkupload

Richard Crowder Updated by Richard Crowder

Kaarten bulksgewijs uploaden in Brivo Access

Er zijn twee methoden om kaarten toe te voegen: bulkuploaden of swipen om je in te schrijven. Dit artikel laat zien hoe u inloggegevens in bulk kunt uploaden.

Kaarten bulksgewijs uploaden in Brivo Access

1. Ga naar het tabblad Inloggegevens en selecteer Kaarten .
  1. Klik op de knop Kaarten toevoegen .
  2. Selecteer het kaartformaat in het vervolgkeuzemenu
  3. Voer het eerste kaartnummer van de batch in.
    1. Voor slechts één kaart voert u het nummer in het veld Laatste kaartnummer in.
    2. Voor meerdere inloggegevens voert u het laatste nummer in het veld in.
  1. Er kunnen extra velden verschijnen, zoals Faciliteitscode of Leverancierscode . Deze moeten indien nodig worden ingevuld.
  2. Klik op de knop Kaarten toevoegen om het proces te voltooien.