Een nieuwe gebruiker aanmaken

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een gebruiker aanmaken

1. Navigeer naar het gedeelte Gebruikers door onderaan in de navigatie op Gebruikers te tikken.
  2. Tik rechtsonder op de knop Nieuwe gebruiker aanmaken .
  3. Voer hun voor- en achternaam in.
  4. Om een telefoonnummer en/of e-mailadres toe te voegen, tikt u op het Plus- pictogram aan de rechterkant.
  5. Om een gebruikersafbeelding toe te voegen, tikt u bovenaan op het pluspictogram naast de avatar.
  6. Maak een foto van de camera of selecteer een foto van de filmrol.
  7. Als u klaar bent, tikt u op de knop Gebruiker maken .

How did we do?

Een kaart uitgeven in de Brivo Access Mobiele App

Wijs een gebruiker toe aan een groep in de Brivo Access Mobiele App