Veelgestelde vragen over Brivo-deurstation

Larry Wile Updated by Larry Wile

Veelgestelde vragen over Brivo-deurstation (BDS)

1. Hoe is het Brivo-deurstation aangesloten?

De BDS vereist 2 kabels. 1 Cat6-kabel en 1 OSDP-lezerkabel. De Cat6 moet worden aangesloten op een POE-switch met internettoegang. De lezerkabel gaat terug naar een OSDP-poort op een Brivo-paneel. Zoek op de BDS de kabels met het label RS485 en aarde. RXD+/D0 is oranje/wit en RXD-/D1 is groen/wit. Beide aardes moeten worden gebruikt.

Zorg ervoor dat de dipswitches op de ACS6000-MBE op de juiste instellingen staan. SW10/11 moet omhoog staan in de RS485-positie. Op de ACS6000-MBE en ACS300 moet de lezerpoort op half duplex worden gezet en moet de RS485 EOL (blauwe schakelaar) worden uitgeschakeld.

1. Welke panelen zijn geschikt voor het Brivo-deurstation?

De BDS wordt ondersteund op de ACS100, ACS300, ACS6000-MBE, ACS6100-DB en SDC. Alle panelen moeten minimaal firmwareversie 6.2.5 hebben.

1. Hoe programmeer ik het Brivo-deurstation?

Programmeer het Brivo Door Station in het systeem op dezelfde manier als een normale lezer en laat het Bluetooth ID (BLEID) veld leeg. Bevestig dat het knooppunt is ingesteld op OSDP (Adres 0 is de standaard). Verbind het Brivo Door Station met het lezerknooppunt. Het Brivo Door Station zou het BLEID veld automatisch moeten invullen. De BLEID kan ook handmatig worden ingevoerd. Typ het S/N in dat zich op de achterkant van het apparaat bevindt. Voer de DU7 niet in het S/N in. Het uiteindelijk ingevoerde nummer moet 10 cijfers lang zijn.

1. Hoe krijg ik via de WebUI toegang tot de Brivo-deurstationunit?

In tegenstelling tot Brivo-bedieningspanelen is er geen aparte admin-poort of IP-adres. U hebt het IP-adres van het apparaat nodig. Het MAC-adres bevindt zich aan de achterkant van het apparaat. ARP-opdrachten of toegang tot de router van het netwerk moeten het IP-adres leveren. Zorg ervoor dat u https:// gebruikt wanneer u het IP-adres in de adresbalk van een browser typt. De standaardlogin is administrator met wachtwoord bds5cli.

1. Hoe kan ik de firmware van het Brivo-deurstation updaten?

Firmware kan worden bijgewerkt via de WebUI als u het firmwarebestand hebt. Brivo Technical Support kan ook firmware-updates naar de unit pushen. Support vereist het CP# van het paneel waarop het Brivo-deurstation is aangesloten.

1. Hoe communiceert het Brivo-deurstation (welke poorten moeten open zijn)?

Protocol

Haven

Gebruiks-/toepassingsprotocol

IN UIT

UDP/TCP

53

DNS

UIT

UDP

123

NTP

UIT

TCP

443

WebRTC: KVS - HTTPS / WSS

UIT

UDP

443

WebRTC: TURN (estafette)

UIT

1. Met welke URL's communiceert het Brivo-deurstation?

Haven

URL

Protocol/Gebruik

443

toegang-api.prod.brivo.com

HTTPS

443

bds.prod.brivo.com

HTTPS

443

apparaten.prod.brivo.com

HTTPS

123

*.pool.ntp.org

NTP

443

*credentials.iot.us-east-1.amazonaws.com

HTTPS

443

*.kinesisvideo.us-east-1.amazonaws.com

WSS/HTTPS

443

stun.kinesisvideo.us-east-1.amazonaws.com

VERDOMD

443

_._.kinesisvideo.us-east-1.amazonaws.com

DRAAI

443

toegang-api.eu.brivo.com

HTTPS

443

bds.eu.brivo.com

HTTPS

443

apparaten.eu.brivo.com

HTTPS

123

*.pool.ntp.org

NTP

443

*credentials.iot.eu-central-1.amazonaws.com

HTTPS

443

*.kinesisvideo.eu-central-1.amazonaws.com

WSS/HTTPS

443

stun.kinesisvideo.eu-central-1.amazonaws.com

VERDOMD

443

_._.kinesisvideo.eu-central-1.amazonaws.com

DRAAI

1. Hoe stel ik gezichtsafdruk-inloggegevens in?

De eerste stap is dat de primaire beheerder inlogt en naar Configuratie > Accountinstellingen gaat. Scrol omlaag naar Gezichtsverificatie en schakel deze optie in.

Zodra dit is ingeschakeld, navigeert u naar de pagina van de gebruiker. Upload een foto van de gebruiker en voer een e-mailadres voor hem of haar in. Het systeem geeft feedback of de foto geschikt is voor Faceprint (paspoortfoto's zijn het beste). Scroll naar beneden naar credentials en wijs een Faceprint toe. De gebruiker ontvangt een e-mail waarin hem of haar wordt gevraagd toestemming te geven om zijn of haar gezicht als credential te gebruiken. Zodra de gebruiker toestemming geeft via de link in de e-mail, kan hij of zij zijn of haar faceprint-credential gaan gebruiken.

1. Hoe stel ik de intercom in?

Volg deze link: Hoe u een intercom op een Brivo-deurstation instelt

1. Kan het Brivo-deurstation kaarten/sleutelhangers lezen?

Het Brivo Door Station werkt alleen met de Brivo BUC-kaarten en fobs. Het Brivo Door Station leest alleen 13,56 MHz, niet 125 kHz (Prox) . Het Brivo Door Station ondersteunt BMP alleen in de BLE-modus. Brivo Wallet wordt niet ondersteund. Hoge frequentiekaarten/fobs van derden (en eerdere, niet-BUC Brivo Smart Credential) werken mogelijk via swipe om te registreren, maar moeten worden getest.

1. Ondersteunt Brivo Door Station 2FA met gezichtsauthenticatie?

Nee, op dit moment niet.

1. Hoe kan ik Brivo Door Station gebruiken als ik een Prox-kaart of Brivo Wallet Pass heb?

Om andere credentials te gebruiken, zoals Prox, non-BUC of Wallet, is de installatie van een secundaire lezer vereist naast de Brivo Door Station Reader. Brivo-panelen kunnen worden geconfigureerd voor twee lezerbewerkingen. Gebruik de OSDP- of Wiegand-secundaire lezerinvoer op het bedieningspaneel.

Configuratieopties voor secundaire lezer:

Wiegand:

Voor de bedrading van een tweede Wiegand-lezer is een extra Wiegand-kabel nodig, samen met de OSDP-kabel die wordt gebruikt voor de Brivo-deurstationlezer terug naar het bedieningspaneel.

OSDP-gegevens:

Brivo Single Door Controller of ACS300 - Bedrading voor een secundaire OSDP-lezer kan worden uitgevoerd met behulp van de bestaande OSDP-bekabeling voor de Brivo Single Door Controller en ACS300-bedieningspanelen.

ACS100 - De ACS100 kan ook worden gebruikt als primaire lezer, waarbij het Brivo-deurstation fungeert als secundaire lezer. Hierbij wordt gebruikgemaakt van lokale OSDP-bekabeling tussen de twee.

ACS6100 - Voor het ACS6100-paneel is een tweede OSDP-kabel vereist naar een beschikbaar deurknooppunt op het ACS6000-hoofdbedieningspaneel of een ACS6100-deurkaart. OPMERKING: ACS6000-deurkaarten ondersteunen geen OSDP-functionaliteit.

1. Kan Brivo Door Station alleen als video-intercom zonder gezichtsherkenning worden gebruikt?

Ja, er is geen vereiste om Faceprint-referenties (of andere referenties) aan te maken. Als er geen Faceprint-referenties worden aangemaakt, werkt de lezer met BUC- en BLE-referenties en als een intercom. De gezichtsdetectie van het Brivo-deurstation kan niet worden uitgeschakeld.

1. Kan ik een Brivo-deurstation na installatie van het ene Brivo-paneel naar het andere verplaatsen?

Ja, maar zorg ervoor dat zodra het Brivo Door Station fysiek is losgekoppeld van het huidige paneel, de BLEID wordt gewist uit de programmering voor die deur voordat het Brivo Door Station wordt aangesloten op een nieuw paneel. Verwijder de deur of verwijder de BLEID van de deur.

How did we do?

Intercom instellen voor Brivo-deurstation

Releaseopmerkingen Brivo Deurstation