Veelgestelde vragen over Brivo Deurstation

Larry Wile Updated by Larry Wile

Veelgestelde vragen over Brivo Deurstation (BDS).

1. Hoe is het Brivo Deurstation bedraad?
Details
Voor de BDS zijn 2 kabels nodig. 1 Cat6-kabel en 1 OSDP-lezerkabel. De Cat6 moet verbinding maken met een POE-switch die internettoegang heeft. De lezerkabel gaat terug naar een OSDP-poort op een Brivo-paneel. Zoek op de BDS de kabels met het label RS485 en aarde. RXD+/D0 is oranje/wit en RXD-/D1 is groen/wit. Beide gronden moeten worden gebruikt.

Zorg ervoor dat de dipswitches op de ACS6000-MBE op de juiste instellingen staan. SW10/11 moet omhoog staan in de RS485-positie. Op de ACS6000-MBE en ACS300 moet de lezerpoort worden ingesteld op half duplex en moet de RS485 EOL (blauwe schakelaar) worden uitgeschakeld.
  1. Welke panelen werken met het Brivo Deurstation?
Details
De BDS wordt ondersteund op de ACS100, ACS300, ACS6000-MBE, ACS6100-DB en SDC. Alle panelen moeten minimaal firmwareversie 6.2.5 hebben.
  1. Hoe programmeer ik het Brivo Deurstation?
Details
Programmeer het Brivo Deurstation in het systeem op dezelfde manier als een normale lezer en laat het veld Bluetooth ID(BLEID) leeg. Bevestig dat het knooppunt is ingesteld op OSDP (adres 0 is de standaard). Sluit het Brivo Deurstation aan op het lezerknooppunt. Het Brivo Deurstation moet het BLEID-veld automatisch invullen. De BLEID kan ook handmatig worden ingevoerd. Voer het serienummer in dat zich op de achterkant van het apparaat bevindt. Voer de DU7 niet in het S/N in. Het uiteindelijk ingevoerde nummer moet 10 cijfers lang zijn.
  1. Hoe krijg ik via WebUI toegang tot het Brivo Deurstation?
Details
In tegenstelling tot de bedieningspanelen van Brivo is er geen aparte admin-poort of IP-adres. U hebt het IP-adres van het apparaat nodig. Het MAC-adres bevindt zich op de achterkant van het apparaat. ARP-opdrachten of toegang tot de router van het netwerk moeten het IP-adres opleveren. Wanneer u het IP-adres in de adresbalk van een browser typt, zorg er dan voor dat u https:// gebruikt. De standaard login is beheerder met wachtwoord bds5cli.
  1. Hoe update ik de firmware van het Brivo Deurstation?
Details
Firmware kan worden bijgewerkt via de WebUI als u over het firmwarebestand beschikt. Brivo Technische Support kan ook firmware-updates naar het apparaat pushen. Voor ondersteuning is het CP# nodig van het paneel waarop het Brivo Deurstation is aangesloten.
  1. Hoe communiceert het Brivo deurstation (welke poorten moeten open staan)?
Details
# Sta inkomende HTTPS-verbindingen (poort 443) toe

# Sta inkomende SSH-verbindingen (poort 22) toe

# Sta uitgaand DNS-verkeer (poort 53) toe

# Laat DHCP (poort 67) uitgaand verkeer toe

# Sta NTP (poort 123) uitgaand verkeer toe

# HTTPS (poort 443) uitgaand verkeer toestaan

# Sta inkomende en uitgaande ICMP-pakketten toe

# Sta inkomende en uitgaande STUN-mogelijkheden toe voor WebRTC/Intercom

# Sta inkomende en uitgaande TURN/Relay-mogelijkheden toe voor WebRTC/Intercom

OPMERKING: Poort 22 is niet geblokkeerd, maar de service moet worden ingeschakeld voordat deze wordt ingeschakeld.
  1. Hoe stel ik gezichtsafdrukgegevens in?
Details
De eerste stap is dat de primaire beheerder moet inloggen en naar Configuratie> Accountinstellingen moet navigeren, omlaag moet scrollen naar Gezichtsverificatie en deze moet inschakelen.

Eenmaal ingeschakeld, navigeert u naar de pagina van de gebruiker. Upload een foto van de gebruiker en voer een e-mailadres voor hem of haar in. Het systeem geeft feedback of de foto geschikt is voor Faceprint (paspoortstijlfoto's zijn het beste). Blader omlaag naar inloggegevens en wijs een gezichtsafdruk toe. De gebruiker ontvangt een e-mail waarin hem wordt gevraagd toestemming te geven voor het gebruik van zijn gezicht als referentie. Zodra de gebruiker via de link in de e-mail toestemming geeft, kunnen ze hun gezichtsafdrukgegevens gaan gebruiken.
  1. Hoe stel ik de intercom in?

Volg deze link: Intercom instellen op een Brivo-deurstation

1. Leest het Brivo Deurstation kaarten/fobs?
Details
Het Brivo Deurstation werkt alleen met de Brivo BUC-kaarten en fobs. Het Brivo Deurstation leest slechts 13,56 MHz, niet 125 kHz (Prox) . Het Brivo Deurstation ondersteunt BMP alleen in de BLE-modus. Brivo Wallet wordt niet ondersteund. Hoogfrequente kaarten/fobs van derden (en eerdere, niet-BUC Brivo Smart Credential) werken mogelijk via swipe om te registreren, maar moeten worden getest.
  1. Ondersteunt het Brivo Deurstation Twee Factorenkaart + Face?
Details
Nee, op dit moment niet.
  1. Hoe gebruik ik andere inloggegevens zoals Prox, Apple Wallet of Google Wallet?
Details
Voor het gebruik van andere inloggegevens, zoals Prox, niet-BUC of Wallet, is de installatie van een secundaire lezer naast de Brivo Deurstationlezer vereist. Brivo-panelen kunnen worden geconfigureerd voor twee lezerbewerkingen. Gebruik de secundaire OSDP- of Wiegand-lezerinvoer op het bedieningspaneel.

Configuratieopties voor secundaire lezers:

Wiegand:

Voor de bedrading van een secundaire Wiegand-lezer is een extra Wiegand-kabel nodig, samen met de OSDP-kabel die wordt gebruikt voor de Brivo-deurstationlezer terug naar de inbraakcentrale.

OSDP:

Brivo Single Door Controller of ACS300 - Bedrading voor een secundaire OSDP-lezer kan gebruik maken van de bestaande OSDP-bekabeling voor de Brivo Single Door Controller en ACS300-bedieningspanelen.

ACS100 - De ACS100 kan ook als primaire lezer worden gebruikt, waarbij het Brivo Deurstation als secundaire lezer fungeert, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale OSDP-bedrading tussen de twee.

ACS6100 - Voor het ACS6100-paneel is een tweede OSDP-kabel vereist naar een beschikbaar deurknooppunt op het ACS6000-hoofdbedieningspaneel of een ACS6100-deurkaart. OPMERKING: ACS6000-deurpanelen ondersteunen geen OSDP-functionaliteit.
  1. Kunnen we gezicht als identificatie uitschakelen en het Brivo Deurstation alleen als intercom gebruiken?
Details
Ja, er is geen vereiste om Faceprint-inloggegevens (of andere inloggegevens) aan te maken. Als er geen Faceprint-inloggegevens zijn aangemaakt, werkt de lezer met BUC- en BLE-inloggegevens en als intercom. De gezichtsdetectie van het Brivo Deurstation kan niet worden uitgeschakeld.
  1. Kan ik het Brivo Deurstation tussen panelen verplaatsen?
Details
Ja, zorg er echter voor dat zodra het Brivo Deurstation fysiek is losgekoppeld van het huidige paneel, de BLEID uit de programmering voor die deur wordt gewist voordat het Brivo Deurstation wordt aangesloten op een nieuw paneel. Verwijder de deur of verwijder de BLEID van de deur.

How did we do?

Intercom instellen voor Brivo-deurstation

Een Brivo Deurstation configureren