Maak een BMP-account aan

Larry Wile Updated by Larry Wile

Maak een BMP-account aan

Door een BMP-account aan te maken, kunt u uw mobiele pas aan uw e-mailadres koppelen en deze overbrengen wanneer u uw telefoon upgradet.

Gebruik het navigatiemenu bovenaan om de knop 'Een account aanmaken' te vinden.

1. Tik op de knop om aan de slag te gaan.
  2. Voer een e-mailadres en wachtwoord in om u aan te melden voor het account.
  3. U ontvangt een verificatie-e-mail met een link. Tik op de link om het proces voor het aanmaken van een account te voltooien.
  4. Je bent klaar.

How did we do?

Een eenheidsslot openen

Een Brivo Smart Home Account koppelen