Aangepaste velden beheren

Larry Wile Updated by Larry Wile

Aangepaste velden beheren

Overzicht

Aangepaste velden bevatten optionele informatie over een gebruiker, zoals de toewijzing van een parkeerplaats of het mobiele telefoonnummer. Kenmerken van deze pagina zijn onder meer:

• Herordenen van velden op de lijstpagina door slepen en neerzetten
  • Filteren van de lijstpagina op naam of veldtype
  • Drie soorten velden: datum, tekst, nummer

Vereisten

Een beheerder moet over de volgende machtigingen beschikken:

• Configureer de machtiging voor aangepaste velden om aangepaste velden te kunnen maken, bewerken of verwijderen.
  • Bewerk het gebruikersprofiel om gegevens in te kunnen voeren voor de aangepaste velden van een bepaalde gebruiker

Stappen voor het maken van een aangepast veld

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Configuratie en selecteer Aangepaste velden .
  1. Klik op de knop Aangepast veld maken .
  2. Voer een beschrijvende naam in.
  3. Kies uit de vervolgkeuzelijst een veldtype: tekst , getal of datum.
  1. Als u een aangepast datumveld maakt, kies dan een van de ondersteunde datumnotaties die worden weergegeven in de vervolgkeuzelijst voor datumnotaties.
  1. Kies een weergavevolgordepositie die aangeeft waar dit aangepaste veld in de lijst met velden moet verschijnen.
  2. Klik op de knop Opslaan .