Allegion Mobile Credential inschakelen voor offline vergrendelingen

Richard Crowder Updated by Richard Crowder

Allegion Mobile Credential inschakelen voor offline vergrendelingen

Overzicht

Brivo Mobile Pass heeft al de mogelijkheid om offline (Allegion Control en XE360) sloten te ontgrendelen met behulp van een online verzoek via de Brivo Mobile Pass-applicatie. Wanneer een gebruiker toegang krijgt tot een Allegion offline slot in Brivo Mobile Pass, fungeert de telefoon van de gebruiker standaard als het netwerk om een ontgrendelingsverzoek naar Brivo Access te sturen. Dit betekent dat de Brivo Mobile Pass een internetverbinding moet hebben om deze sloten te ontgrendelen. In gebieden waar de internetverbinding niet betrouwbaar is, kunnen klanten ervoor kiezen om de Allegion Mobile Credential toe te voegen aan Brivo Mobile Pass. Dit gebruikt een payload die op de telefoon wordt opgeslagen voor het geval de gebruiker geen betrouwbare internetverbinding heeft. Deze toevoeging zorgt ervoor dat Brivo Mobile Pass zich op dezelfde manier gedraagt als een plastic credential en de noodzaak voor internetverbinding elimineert.

De Allegion Mobile Credential (AMC) Add-On in een extra abonnement op Brivo Mobile Pass. Het is niet vereist voor alle gebruikers en de Admin kan selecteren welke gebruikers een Allegion Mobile Credential ontvangen als onderdeel van Brivo Mobile Pass.

De beschikbaarheid van AMC wordt beheerd via de toewijzing van het abonnement. Zodra een abonnement is ingeschakeld, is AMC automatisch een optie bij het uitgeven van Brivo Mobile Pass aan gebruikers.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u AMC-mogelijkheden aan een gebruiker kunt toevoegen.

AMC inschakelen

Om AMC in te schakelen, neem dan contact op met uw Brivo Partnered Reseller (Integrator). Zij kunnen het abonnement voor u inschakelen en de toewijzing van AMC's instellen. AMC's zijn beschikbaar in maandelijkse abonnementspakketten van 20 en 100.

Zodra dit is ingeschakeld, ziet u de AMC-toewijzing op de pagina Brivo Access-referenties.

AMC's toevoegen aan BMP-gebruikers

Om AMC uit te geven, volgt u de normale stappen om een BMP uit te geven. Vergeet niet om een e-mailadres aan de gebruiker toe te wijzen en ook de benodigde groepen aan die gebruiker toe te wijzen.

Bij het uitgeven van de Brivo Mobile Pass heeft u de mogelijkheid om een Allegion Mobile-referentie toe te voegen door eenvoudigweg het onderstaande selectievakje aan te vinken.

Zodra de gebruiker de Brivo Mobile Pass accepteert, wordt de Allegion Mobile Credential automatisch toegevoegd. De gebruiker hoeft verder niets te doen.

Allegion Mobile-inloggegevens intrekken

Wanneer u de Brivo Mobile Pass intrekt, worden ook de Allegion Mobile-gegevens ingetrokken.

In het geval dat uw gebruiker geen Allegion Mobile Credential meer nodig heeft, maar nog wel zijn Brivo Mobile Pass nodig heeft, kunt u de Allegion Mobile Credential intrekken op de Credential Management pagina voor de gebruiker. U hoeft alleen Revoke Allegion te selecteren en de Allegion Mobile Credential wordt van de gebruiker verwijderd. De gebruiker heeft nog steeds toegang tot de sloten zoals beheerd door de Groepstoewijzing, maar de BMP-functie verandert terug naar een onlinefunctie.

Testen van Brivo Mobile Pass met Allegion Mobile Credential

De eenvoudigste manier om te testen of de offline mogelijkheden van de Allegion Mobile Credential actief zijn voor een gebruiker, is door de telefoon in de vliegtuigmodus te zetten met Bluetooth nog steeds ingeschakeld. Als de deur of het slot is uitgeschakeld in BMP, dan is de Allegion Mobile Credential niet succesvol uitgegeven aan de BMP-applicatie. U wilt controleren of er een geldige credential wordt weergegeven onder de Mobile Pass Details.

How did we do?

Uw Brivo Mobile Pass inwisselen