Wijzig de cijferlengte voor willekeurig gegenereerde toegangscodes

Wijzig de cijferlengte voor willekeurig gegenereerde toegangscodes

1. Klik in de linkernavigatiebalk op het tabblad Eigenschappen .
  2. Selecteer op het tabblad Eigenschappen de optie Details in de bovenste navigatie-items.
  3. Klik op de knop Details bewerken bovenaan de pagina Details.
  4. Zoek op de pagina Details bewerken het veld Codelengte .
  5. Voer het aantal cijfers in dat u nodig heeft voor de willekeurig gegenereerde toegangscodes. Het aantal cijfers kan 4 tot 8 cijfers lang zijn.
  6. Klik op Opslaan onderaan de pagina.

How did we do?

Stel de temperatuur in voor alle lege eenheden