Stel WiFi in via uw browser

Stel WiFi in vanuit uw browser

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Eigenschappen .
  3. Zoek en klik op de gewenste eenheid in de lijst Eigenschappen.
  4. Klik op het tabblad Apparaten in de navigatiebalk van het apparaat op de Gateway- apparaatkaart.
  5. Eenmaal in de Gateway-instellingen zoekt u het vak WiFi-instellingen aan de rechterkant van de pagina.
  6. Selecteer het vervolgkeuzemenu SSID om de beschikbare netwerknamen te bekijken en klik op het gewenste netwerk.
  7. Voer het wachtwoord in dat aan het netwerk is gekoppeld en klik op WiFi instellen.
  8. Als het ingevoerde wachtwoord overeenkomt met de geselecteerde SSID, wordt de melding 'Gateway WiFi succesvol ingesteld' weergegeven.

How did we do?

Installeer WiFi op een gateway