Een gebruiker aanmaken in Access

Larry Wile Updated by Larry Wile

Overzicht

Een Gebruiker is iedere persoon die een inloggegevens heeft gekregen en doorgaans toegang heeft tot ten minste één deur. Gebruikers worden toegewezen aan groepen waaraan deur- en apparaatrechten zijn toegewezen. Gebruikers kunnen binnen een account Actief of Geschorst zijn. Als een gebruiker is opgeschort, maakt hij nog steeds deel uit van het account, maar zijn al zijn toegangsrechten ingetrokken totdat hij weer op Actief wordt gezet.

Vereisten

De volgende beheerdersrechten zijn vereist om een gebruiker aan te maken:

 • Bekijk gebruikers
 • Gebruiker aanmaken

Bovendien zijn de volgende machtigingen vereist om een gebruiker te bewerken of te verwijderen:

 • Gebruikersgroepen bewerken
 • Verwijder gebruiker
 • Gebruikersprofielen bewerken
 • Wijs gebruikersreferenties toe

Stappen om een gebruiker aan te maken

 1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Gebruikers .
 1. Zodra u op de gebruikerspagina bent, klikt u op de knop Nieuwe gebruiker maken .
 1. Vul de gebruikersgegevens in met hun volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres. Optioneel kunt u een foto uploaden.
 1. Indien gewenst kunnen aangepaste velden op de gebruiker worden toegepast.
 1. Als u naar beneden scrollt, kunt u een gebruiker aan een groep toevoegen door op de knop Toewijzen aan een groep te klikken. Selecteer de groep(en) die u aan de gebruiker wilt toewijzen door op de knop Toewijzen in het pop-upvenster te klikken. De knop Toewijzen wordt groen en zegt Toegewezen . Wanneer u klaar bent, sluit u het pop-upvenster en voegt u desgewenst een referentie toe.
 1. U kunt een identificatie aan een gebruiker toevoegen door op de knop Een identificatie toewijzen te klikken. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u een Kaart, een Brivo Mobiel Pas en/of een pincode kunt toewijzen. Als de gebruiker geen e-mailadres heeft, is de optie Brivo Mobile Pass niet beschikbaar.
 2. Om een kaart toe te voegen, klikt u op het Kaartpictogram. De Kaartlijst verschijnt in een pop-upvenster. Klik op de knop Toewijzen naast de kaart die u wilt toewijzen. De knop Toewijzen wordt groen en zegt Toegewezen . Als u klaar bent, klikt u op Referentie toewijzen onder aan het pop-upvenster.
 1. Om een Brivo Mobiele Pas toe te voegen, zorgt u ervoor dat u hierboven een e-mailadres heeft ingevoerd en klikt u vervolgens op het Mobiele Pas-pictogram. Het pop-upvenster Een Mobiele Pas toewijzen verschijnt. Als er slechts één e-mailadres is toegewezen aan deze gebruiker, klikt u op Een referentie toewijzen. De Mobile Pass-uitnodiging wordt per e-mail verzonden.
 1. Om een pincode toe te voegen, klikt u op het pincodepictogram. Het pop-upvenster Een pincode toewijzen verschijnt. Selecteer een pincode van de gewenste lengte (4 tot 8 tekens) en voer deze in of genereer deze willekeurig met behulp van de knop Pincode genereren . Klik op Een referentie toewijzen als u klaar bent.
 1. Als u klaar bent, klikt u op de knop Gebruiker maken onderaan de pagina om het proces te voltooien.

gerelateerde artikelen

Instructievideo

Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van deze functie.

How did we do?

Het verstrekken van een pincode aan een gebruiker

Recente activiteit van gebruiker bekijken

Contact