Hoe u een wereldwijde lockdown configureert

Larry Wile Updated by Larry Wile

Hoe u een wereldwijde lockdown configureert

Overzicht

Geef iemand die ter plaatse is de mogelijkheid om een bedraad apparaat te gebruiken, zodat de deuren op een locatie worden afgesloten. Eén enkel apparaat kan een vergrendelingsscenario activeren dat alle deuren op het account kan bevatten.

Vereisten

• Ondersteunde Brivo-controllers:
    • Brivo ACS300
    • Brivo ACS6100
    • Brivo ACS100
    • Brivo Enkele Deurcontroller
    • Kwik
  • Brivo-firmware 6.2.4 of hoger

Stappen om een lockdownscenario te configureren

1. Navigeer naar het configuratiemenu
  2. Klik op Noodscenario's

1. Klik op de knop Scenario maken
  1. Geef het scenario een naam
  1. Kies lockdown als scenariotype
  1. Kies de bekabelde triggers die de vergrendeling initiëren
  2. OPMERKING: Dit zijn invoerschakelaarapparaten die zijn aangemaakt in de Brivo Account Configuration Tool
  1. Kies de deuren om af te sluiten
  1. Kies of dit scenario het standaardscenario voor lockdown zal zijn

How did we do?

Een groep uitsluiten van Lockdown

Een globaal uitgaand verkeer configureren