Live video bekijken - Alle sites

Larry Wile Updated by Larry Wile

Live video bekijken - Alle sites

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Video en selecteer Livevideo in het menu.
  1. Zodra u op de Live Video-pagina bent, geven de eerste 16 aangesloten camera's hun Live Video-feeds weer.
  2. U kunt camera's per locatie filteren met behulp van de opties bovenaan de pagina.
  1. Als de camera aan een deur is gekoppeld, kunt u op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de videofeed klikken. Indien geconfigureerd, kunt u hiermee de bijbehorende deur op afstand ontgrendelen.

How did we do?

Opgenomen video bekijken