Aangepaste vragen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Aangepaste vragen

Beheerders kunnen ervoor kiezen om het systeem aangepaste vragen te laten stellen wanneer een nieuwe bezoeker zich aanmeldt met Brivo Visitor. Om aangepaste vragen in te schakelen, tikt u op Aanmelden/Afmelden om de workflow-instellingen te openen en klikt u vervolgens op de rij voor Aangepaste vragen (A).

Het scherm Nieuwe vraag toevoegen wordt weergegeven. U typt uw vraag in het vraagveld (A) en selecteert vervolgens het antwoordtype (B). Er zijn drie antwoordtypen (Tekstvak, Enkele selectie, Meervoudige selectie), die hieronder als voorbeeld worden weergegeven.

Voer uw vraag in het veld Vraag invoeren in (A) en selecteer vervolgens Tekstvak (B), Enkele selectie (C) met de beschikbare antwoorden (D), of Meervoudige selectie (E) met de beschikbare antwoorden. Als u nieuwe reacties wilt toevoegen, klikt u eenvoudig op de knop Nieuwe reactie toevoegen (F) en voert u deze in.

Nadat de vragen zijn ingevoerd en u terugkeert naar het hoofdscherm Aangepaste vragen, ziet u uw vragen aanwezig (A) en op de workflowpagina Aan-/afmelden ziet u het aantal aangepaste vragen dat momenteel wordt vermeld (B) .

De resultaten van deze maatwerkvragen zijn op verschillende manieren beschikbaar. Een beheerder kan de resultaten zien via de optie Bezoekersrapportage (A), de antwoorden worden per e-mail verzonden naar de persoon voor wie de bezoeker hier is (B), en de resultaten zijn ook beschikbaar door naar de Bezoekerslijst te gaan en op een van de bezoekers (C).

How did we do?

Rapportage

Documentovereenkomst