Data Explorer - Mensen tellen per deur over een specifiek datumbereik met granulariteitsopties

Jeremy Allison Updated by Jeremy Allison

Overzicht

De volgende stappen begeleiden u bij het bewerken van een draaitabel om een tabel te maken met het aantal unieke mensen dat gedurende een specifieke periode door elke deur is gekomen, met granulariteitsopties.

Vereisten

Brivo Access Enterprise-editie

Stappen om te maken:

1. Klik in de linkernavigatiebalk op Gegevensverkenner . De pagina Facility Manager wordt weergegeven.
  2. Scroll naar de draaitabel Dagelijks actieve gebruikers per site en klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek. Selecteer Bewerken in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.
  3. Toegang tot de gegevenszijde van de tabel.
  4. Vouw de sectie Apparaat uit onder de kolommen aan de linkerkant van de pagina.
  5. Sleep de apparaatnaam naar de bovenkant van de tabel.
  6. Schakel over naar de visuele kant van de draaitabel.
  7. Vervang onder kolommen Sites door Apparaat .
  8. Klik op Opslaan .