Handmatig een Brivo Mobiele Pas inwisselen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Handmatig een Brivo Mobiele Pas inwisselen

1. Als u dat nog niet heeft gedaan, download dan de Brivo Mobile Pass-app via Google Play of de App Store.
  2. U ontvangt een uitnodigingsmail van uw Brivo-beheerder. Als u op de knop Mijn pas toevoegen tikt en de app meldt dat uw Brivo Mobile Pass niet kan worden gevonden, tikt u op de knop Uitnodigingscode invoeren in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Belangrijke opmerking: uw uitnodigingscode is opgenomen in de e-mail die u van uw Brivo-beheerder heeft ontvangen.
  4. Voer de e-mail en uitnodigingscode uit uw uitnodigings-e-mail in.
  5. Tik op de knop Uitnodiging inwisselen.
  6. Gefeliciteerd, je bent klaar.

How did we do?

Favoriet een deur

Een widget toevoegen op Android