Gasten uitnodigen

Gasten uitnodigen en beheren

Smart Home-gebruikers die hun account aan Brivo Mobile Pass hebben gekoppeld, kunnen vanuit de app gasten uitnodigen en beheren.

1. Ga via het hamburgermenu in de rechterbovenhoek naar de Smart Home-instellingenpagina .
  2. Tik op de optie Mijn gasten beheren om aan de slag te gaan.
  3. Om een gast toe te voegen, tikt u op de tegel Gast toevoegen .
  4. Voer de naam van de gast in en kies de begin- en eindtijd waarvoor u de toegangscode actief wilt hebben.
  1. Tik op Toegangscode aanmaken om een unieke code voor uw gast te genereren en deze met hem of haar te delen.

Let op: Voor meer informatie over het koppelen van een Smart Home-account, zie Een Brivo Smart Home-account koppelen .

How did we do?

Pas een deurnaam aan

Thermostaten bedienen