Uitgifte van een Brivo Mobiel Pas in de Brivo Access Mobiele App

Larry Wile Updated by Larry Wile

Uitgifte van een Brivo Mobiel Pas

1. Navigeer naar het gedeelte Gebruikers door onderaan in de navigatie op Gebruikers te tikken.
  2. Zoek de Gebruiker aan wie u een Brivo Mobiele Pas (BMP) wilt verstrekken.
  3. Tik op het Plus- pictogram in het Brivo Mobile Pass-gedeelte.
  4. Kies het e-mailadres en de taal waarin u de BMP-uitnodiging wilt verzenden.
  5. Tik op de knop Mobiele pas verzenden als u klaar bent.
  6. Om in te stellen dat de Brivo Mobile Pass is vrijgesteld van biometrie, tikt u op de drie stippen in het gedeelte Brivo Mobile Pass en tikt u vervolgens op de schakelaar voor Vrijgesteld van biometrie.
  7. Als er een tijdsbereik moet worden ingesteld op deze Mobiele Pas, tik dan op de 3 stippen in het gedeelte Brivo Mobiele Pas.
  8. Tik op de schakelaar voor Tijdbereik instellen.
  9. Selecteer een datum en tijd van Effectief vanaf en Effectief tot .

How did we do?

Het schorsen of herstellen van een gebruiker in de Brivo Access Mobiele App

Een kaart uitgeven in de Brivo Access Mobiele App