Plan een automatische vergrendelingstijd voor alle bedrijfseigendommen

Plan een automatische vergrendelingstijd voor alle bedrijfseigendommen

1. Log in op een Brivo Smart Home-account dat is ingesteld als vakantiewoningenbedrijf.
  2. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Eigenschappen .
  3. Klik op het tabblad Eigenschappen op Details .
  4. Klik op de pagina Details op de knop Details bewerken .
  5. Klik op het veld Geplande uitsluiting inschakelen om de functie in te schakelen.
  6. Selecteer het tijdstip waarop u wilt dat alle bedrijfsdeuren automatisch worden vergrendeld. De sluistijden zijn gebaseerd op de lokale tijd van het individuele pand.
  7. Klik op Opslaan onder aan het scherm.

How did we do?

Doe alle lichten uit in lege eenheden

Een eigenschap toevoegen