Zelfscreening op COVID-19 inschakelen

Overzicht

Het inschakelen van COVID-19 Screening zorgt ervoor dat uw Brivo Mobiele Pas (BMP) -houders een vragenlijst beantwoorden voordat ze een deur kunnen openen.

Vereisten

• Een Gebruiker moet beschikken over een geldige BMP-referentie en de BMP-applicatie moet op zijn mobiele apparaat zijn geïnstalleerd.
  • Om de functie Zelfcontrole in te schakelen, heeft u de volgende beheerdersrechten nodig:
    • toon account instellingen
    • Update accountinstellingen

Stappen voor het activeren van COVID-19-zelfscreening

1. Navigeer naar de pagina Site-instellingen onder Configuratie.
  1. COVID-19-zelfscreening wordt per locatie geconfigureerd.
  2. Selecteer uw site en klik op de knop Ingeschakeld om COVID-19-zelfscreening voor die site in te schakelen. U kunt ook op de knop Uitgeschakeld klikken om COVID-19-zelfscreening voor die site uit te schakelen.
  1. Eenmaal ingeschakeld , wordt de gebruiker gevraagd akkoord te gaan met een veiligheidscontrole op zijn mobiele apparaat wanneer hij probeert de eerste deur van de dag binnen te gaan met BMP. Zodra hij of zij akkoord gaat, kunnen ze voor de rest van het werk vrij deuren openen binnen hun groepsniveau. dag. De zelfscreening wordt om middernacht gereset om ervoor te zorgen dat de gebruiker aan het begin van de volgende dag akkoord moet gaan met de zelfscreening.