Kaarten toevoegen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Kaarten toevoegen

Wat is een kaart?

Een kaart, ook wel fob of pas genoemd, is een inloggegevens van een gebruiker, zoals een proximity-kaart, magneetstripkaart, smartcard of digitale inloggegevens. Op fysieke kaarten is meestal een nummer afgedrukt, zoals ‘789’ of ‘00789’.

Een gebruiker presenteert zijn kaart aan een kaartlezer (of ‘veegt’) om een ​​deur binnen te gaan. De kaartlezer leest de kaart en stuurt de gegevens naar een bedieningspaneel, dat de aanvraag verwerkt.

Traditioneel reageert de kaartlezer wanneer een geldige kaart wordt gepresenteerd en ontgrendelt de deur. Als de kaart wordt afgewezen, blijft de deur op slot.

1. Meld u aan bij uw Brivo Access-account en selecteer Inloggegevens in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  2. De pagina Credential Management wordt weergegeven. Klik op Add Cards .
  1. Het pop-upvenster Kaarten toevoegen verschijnt.
  1. Selecteer het juiste kaartformaat uit de vervolgkeuzelijst.

OPMERKING: Bepaalde kaartformaten hebben extra verplichte velden. De informatie die in deze velden moet worden ingevoerd, moet worden verstrekt in de documentatie die bij de kaarten wordt geleverd.

1. Voer het eerste kaartnummer en het laatste kaartnummer in.
  2. Selecteer alleen het selectievakje Optionele kaartoffset instellen en voer informatie in het veld Optionele kaartoffset in als Brivo Technische Ondersteuning u hiertoe opdracht geeft.
  3. Vink indien nodig het selectievakje Deze kaarten worden gebruikt met offline sloten aan .
  4. Indien vereist door het kaartformaat, voer dan de Agency Code, System Code, Credential Series, Individual Credit Issue, Person Identifier, Organizational Category, Organizational Identifier en Person/Organization Association Category in. De informatie in deze velden had samen met de credentials moeten worden verstrekt.
  5. Indien vereist door het kaartformaat, voer de Facility Code in die van de kaartfabrikant afkomstig is. Niet alle kaarten hebben facility codes.
  6. Klik op Kaarten toevoegen . De bevestigingsprompt boven aan het scherm moet aangeven hoeveel kaarten er aan het systeem zijn toegevoegd.
  1. Klik op Venster sluiten en u keert terug naar de pagina Credential Management, waar uw kaarten nu aan de kaartbank zijn toegevoegd.

How did we do?

Beheer van de Kaartbank