Het uitgeven van een pincode in de Brivo Access Mobiele App

Larry Wile Updated by Larry Wile

Het uitgeven van een pincode

1. Navigeer naar het gedeelte Gebruikers door onderaan in de navigatie op Gebruikers te tikken.
  2. Zoek de gebruiker aan wie u een pincode wilt geven.
  3. Tik op het pluspictogram in het pincodegedeelte.
  4. Voer de gewenste pincode in en tik vervolgens op de knop Pincode instellen .
  5. Als er een tijdsbereik moet worden ingesteld op deze pincode, tikt u op de 3 stippen in het pincodegedeelte.
  6. Tik op de schakelaar voor Tijdbereik instellen.
  7. Selecteer een datum en tijd van Effectief vanaf en Effectief tot .
  8. Om de pincode te wijzigen, moet deze eerst worden verwijderd en vervolgens opnieuw worden aangemaakt.

How did we do?

Wijs een gebruiker toe aan een groep in de Brivo Access Mobiele App