Rapportage

Larry Wile Updated by Larry Wile

Rapportage

Brivo Visitor biedt toegang tot standaardrapporten voor leveringen en bezoekers, toegankelijk via het Configuratiemenu.

Rapporten filteren

Elk rapport kan verder worden verfijnd door filters op de rapportgegevens toe te passen. Om rapportfilters in te schakelen, tikt u op het pictogram omlaag in de rechterbovenhoek en brengt u de nodige wijzigingen aan. Klik op Toepassen om de geselecteerde filters toe te passen.

Rapporten exporteren

Nadat u een rapport hebt bekeken, tikt u op de knop Exporteren naar PDF om een versie van het rapport te genereren die kan worden opgeslagen.

How did we do?

Workflows configureren/uitschakelen

Aangepaste vragen