Het verstrekken van een pincode aan een gebruiker

Overzicht

Een pincode is een vorm van identificatie die kan worden gegenereerd zodat een gebruiker toegang krijgt tot een ruimte. PIN-codes kunnen 4-8 cijfers lang zijn en kunnen alleen worden gebruikt op toetsenbordlezers.

Vereisten

• Een compatibele toetsenbordlezer geïnstalleerd bij de deur.
  • Om een pincode aan een gebruiker te verstrekken, zijn de volgende beheerdersrechten vereist
    • Bekijk gebruikers
    • Wijs gebruikersreferenties toe

PIN-vereisten

Pincodes moeten aan deze vereisten voldoen:

• Pincodes kunnen 4 tot 8 cijfers lang zijn
  • Pincodes kunnen geen reeks van hetzelfde nummer zijn. Bijvoorbeeld 1111, 22222, enz
  • Pincodes kunnen niet in een reeks van opeenvolgende codes voorkomen. Bijvoorbeeld 1234, 4567, enz
  • Pincodes kunnen niet 2468 zijn

Stappen om een pincode aan een gebruiker te verstrekken

1. Navigeer naar de pagina Gebruikers .
  1. Navigeer naar de Gebruiker aan wie u de pincode wilt verstrekken.
  1. Klik op de knop Referenties .
  2. Klik op de knop Nog een referentie toewijzen .
  3. Klik op Pincode.
  4. U kunt ervoor kiezen om het systeem automatisch een pincode te laten genereren door de Lengte (4 tot en met 8 cijfers) te selecteren en de knop "PIN genereren" te selecteren. Als alternatief kunt u ook een aangepaste pincode invoeren in het veld "PIN".
  1. U kunt ervoor kiezen om een datum "Van kracht vanaf/tot" in te stellen met behulp van de knoppen Kalender en Klok.
  1. Klik op Wijzigingen opslaan rechtsonder op de pagina.