Recente activiteit van gebruiker bekijken

JC Updated by JC

Recente activiteit van gebruiker bekijken

Overzicht

Binnen Brivo Access kunnen beheerders de meest recente vijf (5) geldige en mislukte toegangsgebeurtenissen van een gebruiker bekijken, samen met de deur waartoe toegang is verkregen en welke inloggegevens zijn gebruikt. Deze lijst met gebeurtenissen gaat 90 dagen terug. Hieronder vindt u de stappen voor het vinden en bekijken van de recente activiteit van een gebruiker.

Hoe u de recente activiteit van een gebruiker kunt bekijken

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar de pagina Gebruikersbeheer.
  1. Kies de gewenste Gebruiker van wie u de recente activiteit wilt bekijken.
  2. Scroll naar de onderkant van de pagina om het gedeelte met recente activiteiten te vinden.
De volgende beheerdersrechten zijn vereist om deze functie te bekijken: Gebruikers bekijken