Een schema op een deur toepassen

Overzicht

Er zijn drie soorten schema's die kunnen worden toegepast op deuren die aan een toegangsaccount zijn gekoppeld: Ontgrendelen, Twee factoren en Kaart vereist .

• Deur ontgrendelen - wanneer dit schema wordt toegepast, wordt de deur ontgrendeld en is er vrije toegang via de deur mogelijk.
  • Twee factoren: wanneer dit schema wordt toegepast, moet een Credential User zowel een kaartuithaal als een pincode tonen om de deur te ontgrendelen.
  • Kaart vereist - wanneer dit schema wordt toegepast, zijn alleen kaartbewegingen naar de lezer toegestaan om de deur te ontgrendelen. Over het algemeen gebruikt met toetsenbordlezers.

Vereisten

Om schema's op een deur toe te passen, moet een beheerder over de volgende machtigingen beschikken:

• Apparaten bekijken
  • Schema instellen

De minimaal vereiste paneelfirmware om schema's op deuren toe te passen is 5.0.16 of hoger.

Stappen om een schema op een deur toe te passen

1. Navigeer naar de pagina Apparaten .
  2. Klik op de deur waarop u een schema wilt toepassen.
  3. Klik op de knop Schema toevoegen onderaan de pop-up.
  4. Kies een schema .
  5. Kies de actie waarop u dit schema wilt toepassen: Ontgrendelen, Kaart vereist, Twee factoren.
  1. Klik op Opslaan .
  2. Om een schema van een deur te verwijderen, klikt u eenvoudig op het verwijderpictogram rechts van het weergegeven schema.