Een stopcontactmodule koppelen

Dit artikel is bedoeld voor degenen die de Brivo Smart Home gateway geïnstalleerd hebben, maar nog niet gekoppeld hebben aan hun Brivo Smart Home Systeem. Er kunnen kleine verschillen zijn in deze stappen, afhankelijk van het model uitlaatmodule.

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Eigenschappen .
  3. Zoek en klik op de unit waar u de uitlaatmodule wilt installeren in de lijst Eigenschappen.
  4. Klik op het tabblad Apparaten in de bovenste navigatiebalk op Apparaat toevoegen/verwijderen .
  5. Sluit de stopcontactmodule aan op het stopcontact van uw keuze.
  6. Zoek en druk op de koppelingsknop op de uitlaatmodule met het apparaat om de koppelingsmodus in te schakelen.
  7. Wacht tot uw Brivo Smart Home-scherm 'Apparaat gevonden!' weergeeft. Proberen te koppelen".
  8. Wijzig de naam en detailsbeschrijving voor uw apparaat.
  9. Klik op Opslaan.

How did we do?

Compatibele Z-Wave-apparaten