Een werknemersbadge toevoegen aan Apple Watch

Overzicht

Met uw medewerkersbadge in Apple Watch kunt u uw door Brivo beveiligde ruimte betreden en verlaten zonder uw fysieke sleutels.

Vereisten

Om een medewerkersbadge toe te voegen op de Apple Watch zijn de volgende zaken nodig:

• Apple Watch Series 4 of hoger met de nieuwste versie van watchOS .
  • Apple Watch moet worden gekoppeld aan de iPhone met de werknemersbadge in Apple Wallet
  • Een toegangscode die is ingesteld op uw Apple Watch.

Stappen voor het toevoegen van uw werknemersbadge op Apple Watch via Brivo Mobile Pass

1. Open de Brivo Mobile Pass-app.
  2. Tik in het navigatiemenu op uw pas om uw digitale badge te bekijken.
  3. Tik op de knop Toevoegen aan Apple Wallet en volg de aanwijzingen om uw werknemersbadge aan uw Apple Watch toe te voegen.

How did we do?

Een werknemersbadge toevoegen aan Apple Wallet

Brivo Wallet Pass - Veelgestelde vragen