Veelgestelde vragen over hardware (FAQ)

Larry Wile Updated by Larry Wile

Veelgestelde vragen over hardware (FAQ)

1. V: Biedt Brivo-hardware bescherming tegen UV-straling?
    A: Ja, het kunststof omhulselmateriaal is geselecteerd met het oog op gebruik buitenshuis.
  2. V: Is er een manier om gegevens op te halen van een paneel dat uit een account is verwijderd?
    A: De data staat niet daadwerkelijk op het paneel. Alle data die oorspronkelijk op het paneel stond, zou naar de cloud zijn gepusht. Als het paneel online was toen het van het account werd verwijderd, zal de server het vertellen om de data te wissen. Als het paneel offline was toen het werd verwijderd, zou de informatie nog steeds op het paneel staan, maar er is geen manier om het te exporteren. De ruwe data op het paneel betekent niets totdat het naar de cloud wordt gestuurd om te worden weergegeven.
  3. V: Zijn Brivo dual-tech lezers compatibel met Brivo tri-tech lezers?
    A: Ja, beide soorten lezers kunnen samenwerken.
  4. V: Hoe kan ik de tijdzone voor een Brivo Access-account wijzigen?
    A: Het gehele Brivo Access-account heeft niet één tijdzone. Een beheerder kan een tijdzone aan zijn account koppelen en u kunt tijdzones aan sites toewijzen.
  5. V: Is het mogelijk om een ACS6000 of een ACS300 te configureren voor gebruik met IPv6?
    A: Op dit moment is het niet mogelijk om een Brivo-configuratiescherm te configureren voor gebruik met IPv6.
  6. V: Hoe lang duurt het voordat de inloggegevens naar de controller/het paneel worden gedownload?
    A: Het zou binnen een paar seconden na een wijziging die gevolgen heeft voor het paneel moeten starten en binnen ongeveer een minuut actief moeten zijn, afhankelijk van het aantal inloggegevens dat aan het paneel is gekoppeld en de snelheid van de internetverbinding van het paneel.