Een noodscenario wissen

Jason Kaveney Updated by Jason Kaveney

Overzicht

Noodscenario’s zijn een belangrijke functie voor noodhulp die beschikbaar is in alle edities van Brivo Access. Wanneer er zich een levensbedreigende gebeurtenis voordoet, kan Brivo Access snel al uw deuren op slot doen en voorkomen dat gebruikers zich door de ruimte kunnen bewegen. Deze Noodscenario’s kunnen bulksgewijs of op individuele basis vanuit Brivo Access worden ontruimd.

Vereisten

Om een ​​noodscenario te wissen, moet een beheerder over de volgende machtigingen beschikken:

• Duidelijk noodscenario

Stappen om een ​​noodscenario te wissen

1. Klik op de rode knop Noodscenario in de navigatiebalk.
  2. Op de pagina Noodscenario zijn er twee opties om een ​​noodscenario te wissen.
    1. Klik op de blauwe knop Alle noodscenario's wissen om alle actieve scenario's te wissen.
    1. Selecteer een scenario op de noodscenariopagina en klik op de knop Deactiveren om dat specifieke scenario te wissen.