Bandbreedte-aanbevelingen voor Brivo-hardware

Overzicht

IT-professionals vragen af en toe om de bandbreedte-aanbevelingen voor Brivo-hardware. Hieronder vindt u een tabel met de bandbreedte-aanbevelingen voor de Brivo Door Station en alle nieuwste generatie bedieningspanelen (ACS6000/6100, ACS300, ACS100, ACS-SDC).

Aanbevelingen voor bandbreedte

Product

Aanbevelingen

Notities

Brivo-deurstation

10 Mbps per camera

• Voor het streamen van video in één feed is ~3 Mbps nodig voor H264 @ 1080P 15FPS
  • Voor gelijktijdige videofeeds van het Brivo-deurstation is extra bandbreedte nodig (bijv. live video + intercom). Tel hier ongeveer 3 Mbps per feed bij op.
  • Videoclips voor normaal evenementenverkeer kunnen worden verzonden in de aanbeveling van 10 Mbps
  • Firmware-downloads (~100 MB) en constante updates van gezichtsafdrukken kunnen het bandbreedtegebruik beïnvloeden, maar vallen binnen de aanbeveling van 10 Mbps

Alle G4-panelen (ACS6000/6100, ACS300, ACS100, ACS-SDC)

1,5 Mbps per paneel

• Aangestuurd door firmware-downloads en inloggegevensupdates op zeer drukke systemen
  • 20 MB firmware-upgrades kunnen in ongeveer 1,5 min worden gedownload, dus 1,5 Mbps zorgt voor overhead om ervoor te zorgen dat downloads binnen 5 minuten plaatsvinden
  • Voor systemen met meer dan 100.000 inloggegevens en die regelmatig worden bijgewerkt (<5 min), zal extra bandbreedte helpen om de updates sneller te synchroniseren

How did we do?

Brivo Onsite Server/Brivo Onsite Firmware Releaseopmerkingen