Een gateway installeren

1. Identificeer de locatie waar de Gateway zal worden geïnstalleerd. De ideale locatie is aan het zicht onttrokken in de nabijheid van de z-wave-apparaten.
  2. Test het signaal door de gateway in een stopcontact te steken en de gateway op de plaats te houden waar deze ongeveer zal worden geïnstalleerd. Verwijder de frontplaat van de gateway, hier kunt u aan de lampjes op de printplaat zien of het systeem goed werkt. De dingen waar u op moet letten zijn:
    1. Als het rood/oranje lampje brandt, krijgt de gateway stroom uit het stopcontact.
    2. Als het groene lampje brandt of knippert, is de systeemsoftware actief.
  3. Selecteer vanuit het Brivo Smart Home-portaal de woning waaraan u het apparaat wilt toevoegen. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van een woning.
  4. Selecteer vanuit de gewenste eigenschap de knop Apparaat toevoegen/verwijderen .
  5. Voer in het scherm Add/Select Gateway het Gateway-serienummer in dat op de sticker aan de buitenkant van het apparaat staat.
  6. Controleer of de gateway niet is aangesloten op een geschakeld stopcontact en of de LED groen brandt, vink de bijbehorende vakjes aan en klik op Test celsterkte.
  7. Als de celsterkte bevredigend is, wordt er een succesmelding weergegeven.
  8. Zodra de Gateways met succes zijn aangesloten, verwijdert u de Gateway uit het stopcontact en verwijdert u de schroef uit het deksel van de uitlaatplaat.
  9. Gebruik de meegeleverde nieuwe schroef en voer deze door de clip in de voedingsadapter in het stopcontactdeksel naar de voedingsbron om het apparaat vast te zetten.
  10. Terwijl de behuizing geopend is, monteert u de Gateway met een gipsplaatschroef door de montagegaten, of plakt u opdrachtstrips aan de achterkant van de Gateway in de weg.
  11. Plaats het deksel terug op de Gateway om de installatie te voltooien.

How did we do?

Een repeater ontkoppelen

Een Honeywell T6-thermostaat koppelen