Een werknemersbadge toevoegen aan Apple Wallet

Overzicht

Met uw medewerkersbadge in Apple Wallet op uw iPhone of Apple Watch kunt u uw kantoor betreden en verlaten zonder uw fysieke sleutels.

Vereisten

Om een medewerkersbadge toe te voegen aan de Apple Wallet zijn de volgende vereisten vereist:

• Zorg ervoor dat uw beheerder de werknemersbadge in Apple Wallet voor u heeft ingeschakeld.
  • iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus of hoger met de nieuwste versie van iOS.
  • Apple Watch Series 4 of hoger met de nieuwste versie van watchOS.
  • Zorg ervoor dat u bent ingelogd bij iCloud en dat u een toegangscode hebt ingesteld op uw iPhone en Apple Watch.
  • Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van Brivo Mobile Pass hebt geïnstalleerd.

Stappen voor het toevoegen van uw Medewerkersbadge aan Apple Wallet via Brivo Mobile Pass

1. Download de Brivo Mobile Pass-app uit de App Store.
  2. Wissel uw Brivo Mobile Pass in via de e-mail die uw beheerder u heeft gestuurd.
  3. Tik in het navigatiemenu op de knop Account aanmaken en ga verder met het aanmaken van een Brivo Mobile Pass-account.
  4. Zodra het account is aangemaakt, ontvangt u een e-mail. Tik op de link in de e-mail om uw e-mailadres te verifiëren en het proces voor het aanmaken van een account te voltooien.
  5. Tik in het navigatiemenu op uw pas om uw digitale badge te bekijken.
  6. Tik op de knop Toevoegen aan Apple Wallet en volg de aanwijzingen op het scherm om het toevoegen van uw werknemersbadge aan de Apple Wallet te voltooien.

How did we do?

Een werknemersbadge toevoegen aan Apple Watch