Schakel meervoudige authenticatie in

Overzicht

Schakel Multi-factor Authenticatie in op uw Brivo Access-account om de accountbeveiliging te vergroten en de kans te verkleinen dat ongeautoriseerde gebruikers inloggen op uw account. Eenmaal ingeschakeld, moeten alle beheerders van het account inloggen met meervoudige authenticatie.

Vereisten

Om de functie Multi-factor Authentication in te schakelen, zijn de volgende beheerdersrechten vereist:

• toon account instellingen
  • Update accountinstellingen

Stappen om meervoudige authenticatie in te schakelen

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Configuratie en selecteer Accountinstellingen .
  1. Ga op de pagina Accountinstellingen naar het gedeelte Instellingen door op het tabblad aan de linkerkant te klikken of door naar beneden te scrollen op de pagina.
  1. In het gedeelte Instellingen ziet u de instelling Multi-factor Authentication inschakelen . U kunt de functie hier in- of uitschakelen. Klik op Wijzigingen opslaan onder aan het scherm.

1. Alle beheerders van het account worden vanaf nu elke keer dat ze zich bij dit account aanmelden, gevraagd om meervoudige authenticatie te gebruiken.