Badge-sjablonen gebruiken

JC Updated by JC

Badge-sjablonen gebruiken

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Gebruikers en selecteer Badgesjablonen .
  1. Zodra u op de pagina Gebruikersbeheer bent, klikt u op de knop Badgesjabloon maken aan de rechterkant.
  1. Geef de nieuwe badgesjabloon een naam en klik op Maken . Het Badgeontwerp-scherm verschijnt.
  1. Aan de rechterkant van het scherm bevinden zich drie tabbladen.
    1. Badge-instellingen – Op dit tabblad kunt u de basislay-out en -oriëntatie, evenals achtergrondkleuren/achtergronden, toevoegen of wijzigen.
    2. Tekst en afbeeldingen toevoegen – Op dit tabblad kunt u verschillende tekst- en afbeeldingsopties toevoegen of wijzigen, zoals gebruikersfoto's, aangepaste afbeeldingen en streepjescodes.
    3. Elementeigenschappen – Op dit tabblad kunt u wijzigingen aanbrengen in specifieke tekstvakken en afbeeldingen op de badge zelf.
  1. Nadat u het badgesjabloon heeft ingevuld, klikt u rechtsboven op Sjabloon opslaan . Het scherm Gebruikersbeheer verschijnt opnieuw en het opgeslagen sjabloon wordt nu vermeld op het tabblad Badgesjablonen.
  2. Om wijzigingen aan te brengen in een bestaand sjabloon, klikt u eenvoudig op de sjabloonnaam of klikt u op Bekijken aan de rechterkant. Bestaande sjablonen hebben de optie om een sjabloon te verwijderen of om eventuele wijzigingen ongedaan te maken en terug te keren naar het scherm Gebruikersbeheer.
  3. Om een badge af te drukken, gaat u naar het tabblad Gebruikers op het scherm Gebruikersbeheer. Klik op het selectievakje naast de gebruikersnaam(en) voor wie u badges wilt afdrukken. De knop Badge afdrukken verschijnt rechtsonder in uw scherm.
  1. Klik op de knop Badge afdrukken , selecteer de badgesjabloon die u wilt afdrukken in het vervolgkeuzemenu in het pop-upvenster en klik op Volgende .
  2. De detailpagina van uw afdruktaak verschijnt. Het toont de badge-sjabloon die wordt gebruikt en aan de onderkant het aantal badges dat wordt afgedrukt, hoeveel er al zijn afgedrukt, hoeveel er zijn overgeslagen en hoeveel er nog moeten worden afgedrukt. Klik om te beginnen op Afdrukken .
  3. Er verschijnt een nieuw venster in uw browser met de badge. Selecteer het printerpictogram in de rechterbovenhoek, selecteer uw badgeprinter en klik op Afdrukken .

Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van deze functie.

How did we do?

Het uitgeven van een fysieke identificatie