Brivo Smart Home/Brivo Access-integratie

Brivo Smart Home/Brivo Access-integratie

De Brivo Smart Apartment en Brivo Access integratie wordt gebruikt om uw Brivo gemeenschappelijke deuren te verbinden met uw Smart Home bewonersdeuren in één eenvoudig te gebruiken platform. Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding voor dealers om de integratie te activeren.

 1. Maak een nieuwe Brivo Smart Home (BSH) Senior Administrator aan in Brivo Access (BA). Deze beheerder verschijnt in het Brivo Access Journaal als de wijzigingen zijn doorgevoerd.
  1. Dit moet een herkenbare beheerdersnaam zijn (bijvoorbeeld: BSHadmin), zodat deze gemakkelijk te herkennen is in de journaallogboeken.
  2. Deze e-mail moet uniek zijn ten opzichte van andere e-mails die al in Brivo Access zijn toegevoegd.
 2. Maak deurgroepen aan in Brivo Access voor eventuele algemene toegangsdeuren die gebruikt gaan worden door BSH-bewoners. Voorbeeld: Bewonertoegang.
 3. Ga naar het BSH-portaal ( smarthome.brivo.com ) en log in op uw dealeraccount. Navigeer naar uw bedrijfspagina waaraan u de integratie wilt toevoegen.
 4. Klik op de knop Integratie toevoegen + in de rechterbovenhoek.
 5. Voeg de eerder aangemaakte BSH admin-gebruikersnaam, wachtwoord (gebruikt om in te loggen op Brivo Access) en klantaccount-ID (nummer) van het account toe. Deze vindt u op het tabblad Home in Brivo Accountconfiguratie (voorheen Brivo Onair).
 6. Als dit lukt, verandert de knop in de knop Gereed wanneer u op Aanmelden drukt. Druk op die knop om terug te gaan naar het Smart Home-portaal.
 7. Ga in elke afzonderlijke eenheid van de woning naar het tabblad Details en druk op de knop Details bewerken . Selecteer onder Eigendomsintegratie de juiste deurgroepering die u eerder hebt gemaakt en die vereist is voor die unit. Navigeer terug naar de unit waar u nu de nieuwe gemeenschappelijke deurapparaatkaarten ziet die zijn toegevoegd.
 8. Voeg gebruikers (bewoners/gasten) in BSH toe aan de specifieke eenheid om de integratie te verifiëren. Controleer of de gebruiker is toegevoegd aan Brivo Access en of er een Brivo Mobiel Pas (BMP) aan de gebruiker is toegewezen. Houd er rekening mee dat u een e-mailadres moet invoeren wanneer u een bewoner toevoegt aan het BSH-portaal, zodat u een BMP aan de bewoner kunt verstrekken.

How did we do?

Handmatig vernieuwen van integraties

Contact