Multifactorauthenticatie instellen

Alicia Allen Updated by Alicia Allen

Overzicht

Het gebruik van Multi-factor Authenticatie verhoogt de accountbeveiliging en verkleint de kans dat ongeautoriseerde gebruikers inloggen op uw account. Wanneer MFA is ingeschakeld, moeten beheerders hun apparaat bij de volgende aanmelding registreren met een One Time Password (OTP)-applicatie.

Vereisten

Om Multi-factor Authenticatie te gebruiken, moet u beheerder zijn van een Brivo Access-account waarvoor Multi-factor Authenticatie is ingeschakeld. U moet ook een OTP-app (One Time Password) hebben gedownload op uw mobiele apparaat.

Stappen voor het instellen van meervoudige authenticatie

1. Log in op Brivo Access met uw e-mailadres en wachtwoord.
  1. Open de OTP-applicatie op uw mobiele apparaat en scan de QR-code.
  1. Voer de 6-cijferige toegangscode van de OTP-applicatie in en klik op Inloggen.
  1. U krijgt nu een herstelcode te zien. Het is belangrijk om deze code op een veilige plaats te bewaren. U heeft deze nodig om in te loggen bij Brivo als uw mobiele apparaat verloren of gestolen is. Klik op "Ik heb deze code veilig vastgelegd" en vervolgens op "Doorgaan".
  1. U wordt nu ingelogd op uw Brivo Access-account. Elke keer dat u zich aanmeldt, wordt u gevraagd een 6-cijferige OTP-toegangscode in te voeren.