LMPM-integratie

1. Zoek vanuit uw LMPM-account Brivo op de pagina Integraties en stel de integratie in op Actief"
  2. Neem contact op met de klantenservicemanager van Brivo Smart Home en zorg ervoor dat u hen de volgende informatie verstrekt vanuit uw BookingSync-account:
    1. Alternatieve ID
  3. Als de verstrekte informatie correct is, zal de klantenondersteuning een succesvolle integratie opzetten en bevestigen. Succesvolle integraties kunnen ook worden geïdentificeerd op het tabblad Details van de accommodatie. Als de integratie succesvol is verlopen, wordt het integratietype vermeld. Zodra de initiële integratie is ingesteld, kunnen eigenschappen nu worden gesynchroniseerd.
  4. Om een woning te synchroniseren, navigeert u naar het tabblad Eigenschappen aan de linkerkant en selecteert u de eenheid waarvoor de integratie moet worden gestart.
  5. Eenmaal op de unitbeheerpagina selecteert u het tabblad Details en de knop Details bewerken .
  6. Zoek de accommodatie-ID in BookingSync en kopieer de ID naar het veld Alternatieve ID .
  7. Klik op Opslaan onderaan de pagina om de synchronisatie van het apparaat te bevestigen.

How did we do?

Kigo-integratie

Lodgix-integratie