Site-instellingen beheren

JC Updated by JC

Site-instellingen beheren

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Configuratie en selecteer Site-instellingen .
  1. Zodra u op de pagina Accountbeheer bent, ziet u bovenaan twee tabbladen: Accountinstellingen en Site-instellingen .
  2. Op het tabblad Site-instellingen ziet u een lijst met sites met de optie om COVID-19-zelfscreening te beheren en de optie om een vertrouwd netwerk in te schakelen.
  3. Als u de COVID-19-zelfscreening inschakelt, zorgt u ervoor dat uw Brivo Mobiel Pas-houders een vragenlijst beantwoorden voordat ze een deur kunnen openen.
  1. Als u Vertrouwd netwerk wilt inschakelen, moeten houders van een Brivo Mobile Pass eerst verbinding maken met een geverifieerd netwerk. Beheerders kunnen de netwerk-ID opgeven om deze functie in te schakelen.