Hoe u eenheden kunt aanmaken in uw Entrata-integratie

Larry Wile Updated by Larry Wile

Hoe u eenheden kunt aanmaken in uw Entrata-integratie

Uw Entrata-integratie moet zijn ingeschakeld en u moet uw inloggegevens hebben geverifieerd en eventuele bestaande eenheden hebben gesynchroniseerd voordat u deze stap uitvoert.

  1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op Integraties . De pagina Integraties wordt weergegeven.
  3. Klik onder het gedeelte Ingeschakelde integraties op Entrata . De pagina Entrata-integratiedetails wordt weergegeven.
  1. Scroll naar beneden om het gedeelte Unit Mapping te zien. De eerste stap is het importeren van uw Unit-informatie uit Entrata in uw Brivo Smart Home-account.
  1. Dit doe je door op de knop Eenheden aanmaken te klikken. Het pop-upvenster Eenheid aanmaken verschijnt met een lijst met eenheden in Entrata die nog niet bestaan in uw Brivo Smart Home-account. U kunt eenheden afzonderlijk selecteren om aan te maken en toe te voegen, of u kunt op het selectievakje Alles selecteren klikken om ze allemaal te importeren. Wanneer u uw eenheden heeft geselecteerd, klikt u op de knop Bevestigen om door te gaan.
  1. Er verschijnt een bericht over het succesvol aanmaken van eenheden bovenaan het pop-upvenster.
  1. Wanneer u klaar bent met het maken van eenheden, klikt u op de X in het pop-upvenster om het te sluiten en terug te keren naar de pagina Entrata Integration Details. De aangemaakte eenheden verschijnen nu in de Smart Home Unit-lijst op de Entrata Integration Details-pagina.
  1. Deze nieuw aangemaakte units verschijnen nu op het tabblad Eigenschappen van uw Brivo Smart Home Account.

How did we do?

Hoe u eenheden kunt synchroniseren in uw Entrata-integratie

Bewoners synchroniseren in uw Entrata-integratie

Contact